پرش لینک ها

Wall Street Journal بهترین منبع خبری برای بورس وال استریت در سال 2022

از DowJones تا Wall Street Journal

ٌWall Street Journal گذشته‌ی جالبی داره که ما در مقالات پیشین و در پیج اینستاگرام مجموعه ATS  قبلی توضیح دادیم، نخستین و مهمترین شاخص سهام در بازارهای بین المللی سهام و اقتصاد آمریکا، DowJones هست که در ۱۸۹۶ تشکیل شده. با پیوستن بنیانگذارهای این شاخص، به آقای بِرگِسترِسِر، شرکت داوجونز اند کامپِنی شکل گرفت و از جمله اولین محصولاتشون گزارشات عصرانه بازار NYSE بود و در ۱۳۲ سال پیش، یعنی ۱۸۸۹، نام وال استریت ژورنال رو برای گزارش های اقتصادی و تحلیل بازارشون انتخاب کردن و انتشار اون به صورت تلگراف آغاز شد و چند سال بعد هم لیست اولیه ۱۲ شرکت برتر با نام شاخص داوجونز معرفی شد. درواقع سایت حرفه ای وال استریت ژورنال که امروزه بهترین منبع ترید برای معاملات در حوزه بورس سهام هست ریشه و اصالت چندین ساله ای رو در پشتوانه حرفه ای خودش داره.

در دهه ۷۰ میلادی، داوجونز اقدام به استقرار ژورنالیست های خودش در اروپا، آسیا، آمریکای لاتین، استرالیا و آفریقا کرد و تا سال ۱۹۹۷ با خریدن روزنامه­ ها و ژورنال­ های زنجیره ای در کشورهای مختلف، فَکتیوا، وال استریت ژورنال آسیا، وال استریت ژورنال اروپا رو تشکیل داد. در نهایت شرکت نیووز کورپ یک هلدینگ بزرگ و قدرتمند رسانه ای که در نیویورک قرار داره تمامی مجموعه رو خریداری کرد و برند خبری بسیار وسیع و تاثیرگذار WSJ که امروزه به نام وال استریت ژورنال / Wall Street Journal میشناسیم رو ایجاد کرد.

تعداد مخاطبین این ژورنال اقتصادی بسیار مهم در سراسر جهان به حدود متوسط روزانه ۳ میلیون و ۱۰۰ هزار نفر میرسه که ۷۵۰هزار نفرِ اون، از نسخه کاغذی و چاپی استفاده میکنند و مابقی، مطالب رو به صورت آنلاین دریافت میکنن.

امکانات سایت WSJ

خب حالا بریم که ببینیم سایت Wall Street Journal چه امکاناتی در اختیار ما میذاره و چطور میتونیم از اون استفاده کنیم. صفحه اصلی سایت، جدیدترین اخبارِ سطح جهان رو به صورت لحظه ای در قالب متن و مدیا در قسمت های:

Wall Street Journal اکسکِلوسیو، بیزینس اند فاینَنس، گزارشات مالی و صندوق های سرمایه ­گذاری، اخبار جهان، زندگی، هنر و ورزش، و همچنین پربازدیدترین خبرها و تحلیل و ویدئوها در گوشه سمت راست صفحه، نمایش داده می شوند.

در بار بالای صفحه، از منوی world میشه کشور یا حوزه جغرافیایی مد نظرمون برای تحت نظر گرفتن تحرکات بازارها و یا انجام معاملات خودمون رو انتخاب کنیم و اخبار و تحلیل­ های مربوط به همون منطقه رو دریافت کنیم؛ به عنوان مثال اطلاعات به روز مربوط به خاورمیانه رو میتونیم از منو مربوط به این منطقه انتخاب کرده و دقیق ترین پوشش خبری و تحلیلی رو دریافت کنیم.

منوی US سکشن­ های خبری اختصاصی اقتصادی، قوانین جدید، اخبار ویدئویی و پادکست های اقتصادی جدید رو فراهم کرده و منوی اِکونومی علاوه بر اطلاعات جدید مربوط به بانک ­­ها و سیاستگذاری­ هاشون، مطالعات و پیش­ بینی ­های اقتصادی که میتونیم برای تحلیل شرایط آینده بازارها استفاده کنیم رو در اختیار ما میذاره.

منوی بیزینس به بررسی عمیق ­تر و مستقل صنایع و مطالب مربوط به هر کدوم به صورت جداگانه میپردازه و دو بخش جالب هم در این بین دیده میشن. اولی heard on the street هست که حرف­ ها و تحلیل­ ها و شایعاتی که اصطلاحا در بین مردم و در خیابان ها شنیده میشه رو گردآوری میکنه و دومی هم Future of Every Thing که تکنولوژی ها و پیشرفت ها و تاثیراتشون در آینده رو مطالعه و بررسی میکنه. از طرفی در منوی Tech هم می تونیم به تفصیل به حوزه تکنولوژی و سهم های فعال در این حوزه بپردازیم.

مهمترینن بخش‌های سایت Wall Street Journal

مهمترین قسمت برای ما US Stocks در منوی Markets هست که به بررسی اطلاعات کلیدی و فاندامنتال و چارت تکنیکال شاخص ­های اصلی بازار سهام، از جمله Dowjones، S&P500، NASDAQ Composite و RUSSEL 2000 میپردازه.

پس از انتخاب شاخص، میتونیم با گزینه کامپِیر (Compare) اقدام به مقایسه شاخص ها با هم و حتی مقایسه شاخص ها با سهم ها در چارت بکنیم. به عنوان مثال رفتار و تغییرات شاخص نزدک، سهام تسلا، سهام آمازون و سهام فیسبوک رو با وارد کردن تیکِر سیمبول / Ticker Symbol مربوط به هر کدوم و تعیین تایم فرِیم مطلوب، میتونیم مقایسه کنیم و برای تحلیل بازار و سهم های واچ لیستمون استفاده کنیم.

امکان فوق ­العاده ای که Wall Street Journal به ما میده، قسمت کامپنیز / Companies هست که میتونیم هم به از طریق فیلتر کردن کشور و هم از طریق فیلتر صنعت مورد نظرمون، سهم هر شرکت رو به طور جداگونه انتخاب کنیم و اطلاعات کلیدی مربوطه به سهم اون در بازار بورس، اطلاعات کلیدی و وضعیت مالی شرکت و همینطور سهم شرکت ­های که رقیب اون هستن رو به دست بیاریم.

از منوی کارِنسیز (Currencies) هم میشه اطلاعات مشابه رو برای جفت ارزهای بازار فارکس دریافت، و در بخش exchange rate نرخ برابر جفت ارزها نسبت به هم رو در لحظه بررسی و محاسبه کنیم.  

منوی intelligent investor مطالب حوزه هوش سرمایه­ گذاری یا همون هوش مالی رو به ما ارائه میکنه و در منوی آپِنیِنز (Opinions) هم میتونیم جدیدترین تحلیل­ ها و مقالات سردربیرها و ژورنالیست ­های وال استریت ژورنال رو بر اساس حوزه سهم ­هایی که ترید میکنیم و یا علاقمند به اون ها هستیم رو دریافت و مطالعه کنیم.

سایر بخش های این سایت به مطالبی از جمله علوم و تکنولوژی، کتاب، سلامت، هنر، خودرو، سفر و فشن، و همچنین ورزش ­های مختلف می پردازه.

امیدواریم که شما هم با استفاده از سایت­هایی مثل Wall Street Journal، بلومبرگ، یاهو فایننس و CNBC بتونین به روزترین و دقیقترین اخبار و تحلیل ­های بازارهای مالی، شاخص ­ها و سهم­ های واچ لیستتون رو دریافت کنین و به بهترین شکل ترید، و از بزرگترین بازار سهام دنیا، بورس سهام آمریکا، از هر کشوری که سکونت دارین کسب درآمد و سود کنین.

اگر به این مطلب برای شما مفید بود پیشنهاد میکنیم مقاله ما که به بررسی سایت Yahoo Finance پرداخته را از اینجا مطالعه کنید.

پیام بگذارید

این وب سایت از کوکی ها برای بهبود تجربه وب شما استفاده می کند.
مشاهده
کشیدن